torstai 21. toukokuuta 2015

Kesä tuli

Lapset hyppivät t-paidat päällä pihalla, keräävät kukkia ja huutelevat: "Tuu äkkii ulos. Tääl on ihan tukahduttavan kuuma!" Jospa se kesä nyt tulee. Säätiedotus ainakin näyttää lupaavalta. 
Mulla on tiedossa vapaa lauantai naisten kesken. Mukavaa odotella siis viikonloppua. 
13 kommenttia:

 1. No ihanaa jos se kesä nyt todenteolla alkaisi! Sulla oli täällä niin monta kivaa juttua- oon huonosti ehtinyt viimeisen parin viikon aikana blogeja lukemaan. Aivan ihania purkkeja olit kirppikseltä löytänyt- ja niin tuttua tuo lasten kasvamisen ilo- ja haikeus ♥ Leppoisaa loppuviikkoa teille ja mukavaa vapaailtaa lauantaille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavista kommenteista <3 ja aurinkoista vkl sinne!

   Poista
 2. Täällä on tullut tänään tuutin täydeltä vettä, mutta huomiseksi on luvattu lämmintä. Ihanaa! Mukavaa vapaapäivää sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uskon, että mukava siitä tuleekin. Pikkumies toki mukana, mutta rentouttavaa silti hetkeksi irtautua arjesta. Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 3. Miten kaunis blogi ja koti täältä löytyikään <3 jään seurailemaan :) jospa se kesä nyt viimeinkin tulisi, kovin on ollut harmaata ja kylmää. Tänään täällä meillä piti paistaa aurinko, mutta vettä on satanut kuuroittain tänäänkin. Mutta kyllähän tuo luonto vihertää kuitenkin jo sen verran, että siitä voi päätellä kesän tulleen <3 ihanaa vapaata viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Lämpimästi tervetuloa! Minäpä käyn tutustumassa myös sinun blogiisi :)

   Poista
 4. Täällä sama, eskarilainen kotiutui koulusta ja hirveällä höyryllä tuli sisälle että, äiti äiti saako välipalan ulos kun siellä on ihan sairaan kuuma! :D
  No ihan lämmin kyllä, mutta tuuli tekee kyllä kylmän tuntoiseksi :)
  jospa se kesä sieltä pikkuhiljaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D tyypillistä myös, että ulko-ovi aukee tasaisin väliajoin ja joku lapsista huutaa: "äiti, saako ottaa sukat pois? Saako ottaa housut pois? Saako ampua vesipyssyllä?....ku meil on niin kuuma!" ;)

   Poista
 5. Täälläkin vaatteet vähenee päivä päivältä :D Nyt kylläkin aika harmaata mutta jospa saatais aurinkoa pian taas :) Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi säätiedotukset näyttävät nyt lupaavalta :) Mukavaa sunnuntaita sinulle!

   Poista
 6. Täälläkin vaatteet vähenee päivä päivältä :D Nyt kylläkin aika harmaata mutta jospa saatais aurinkoa pian taas :) Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 7. Ihana kesä! On sitä odotettukin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka vuosi tuntuu, ettei kesää ole koskaan odottanut yhtä paljon ;)

   Poista