lauantai 9. toukokuuta 2015

Halpa "asfaltti"

Tilasimme pihalle kasan soraa, lapioimme sitä kottikärryihin ja kärräsimme etu- ja takapihalle. Levityksen jälkeen tuli sopivasti kaatosade, jonka jälkeen soran sai hyvin tiivistettyä täryllä. Lopputuloksena tasainen ja kova, luonnollisen näköinen, asfalttia jäljittelevä piha.


4 kommenttia:

 1. Moikka!
  Parissa kuvassa vilahteli teidän talo ulkoapäin... Millä maali sävyllä se on maalattu? Meillä kova mietintä maalista, enkä millään osaa päättää edes, että tumma vai vaalea... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En enää muista maalisävyä :/ mutta yhtä seinää piti kolme kertaa maalata ennen kuin kaunis meidän silmää miellyttävä vaaleanharmaa sävy löytyi. Sävy näytti nimittäin erilaiselta varjoisella takapihalla ja aurinkoisella etupihalla. Takapihalla näytti kauniin harmaalta, mutta auringossa liian siniseltä. Eka sävy taas oli liian vaalea. Joten suosittelen makustelemaan maalisävyä eri valoissa. Se on tietty makukysymys, haluaako vaalean vai tumman. Me tiedettiin, että halutaan vaaleanharmaa talo, mutta sopiva sävy ei sitten löytynytkään ihan heti, mutta onneksi nyt ollaan tyytyväisiä kuitenkin :)

   Poista
 2. Tämä on varmasti myös maanläheisempi kuin kylmä asfaltti! Kiva päästä sit loppukesästä katsomaan teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :) Kyllä teitä odotetaan jo kylään <3

   Poista