sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Lisää arjen ilahduttajia

Pieniin arjen piristyksiin ei todellakaan tarvita suuria juttuja. On mukavaa, kun kotona on pieniä itseä piristäviä juttuja, kuten...

suloinen tuttiketju
kaunis pellavainen kastemekko muistuttamassa ihanasta kastejuhlasta. Samassa kastemekossa on kastettu kaikki lapsemme ja minutkin sekä sisarukseni aikoinaan. Mekon helmaan on kirjailtu kastettujen nimet. Kuvassa pilkistävä korisänky on myös kiertänyt lapselta lapselle jo vuosikymmenien ajan. Tosin meidän kuopus ei ole siinä ainuttakaan yötä nukkunut, kun äidin kainalo taitaa tuntua turvallisemmalta.
isosiskon omatekemä söpö kastelahja pikkuveljelle. 
Keskellä pikkuveljen nimen alkukirjain.
Tämä nimipäivälahjaksi saatu kaunis keittiövaaka. Tämä löytyi Jyväskylän Pienestä kamarista. On muuten aivan todella suloinen pieni kauppa! Samaisesta kaupasta tarttui mukaan pari Belle&Boo:n aivan tosi ihastuttavia postikortteja. 
Ja viimeisimpänä ihmetyksenä minua piristää omatekemäni kori. En ole mikään käsityöihminen, joten en uskonut pystyväni tähän, mutta ystävän opastuksella jopa minä pystyin tähän :) Nyt siis valkoista kudetta hakemaan ja koreja virkkaamaan...


7 kommenttia:

 1. Nopea ja taitava oppija olit ja jälki tosi siistiä. Ensi kerralla on sitten ompelukerho ;) L

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. pienetkin jutut voivat tuottaa suuren ilon :)

   Poista
  2. Ihania löytöjä ja hienosti virkattu söpö kori. Siitä vaan lisää virkkaamaan!!

   Poista
 3. Kiva kun jätit kommenttia niin löysin tänne! Sulla on myös kiva blogi, piti oikein jäädä lueskelemaan vanhoja posteja :)

  VastaaPoista