lauantai 12. joulukuuta 2015

Vuosi sitten -haaste

Sain valkoinen talo tarinoi bloggarin Eerikalta "vuosi sitten" -haasteen. Olen ollut tosi huono tarttumaan haasteisiin, mutta nyt päätin tsempata, kun aloin nostalgisoimaan vanhoja kuvia katsellessa.

Mennäänpä ajassa taaksepäin ja hypätään päivään 14.12.2014. Meillä on ollut aina joulun alla tosiaan tapana miehen kanssa käydä reissussa, mutta tänä jouluna jäi syystä tai toisesta reissut tekemättä. 
Suurin muutos vuoden takaiseen lienee se, että mun maha näytti silloin vähän erilaiselta ;) Herkkulakkoa oon näköjään silloin pitänyt, mutta nyt maistuu kyllä suklaa vähän liiankin hyvin. Lapsille kyllä nostan hattua, kun ovat olleet marraskuusta saakka karkkilakossa. Jouluaattoon saakka aikovat olla, vaikka nuorempi tyttö sanoi, että tulee niin iso mieli syödä suklaata ;)

14.12.2014 Mukava shoppailureissu

Kotona tuoksuu hyasintit, sypressit ja jouluomenat. Kaappeja on siivottu joulun lähestyessä, jouluvaloja ja koristeita ripusteltu lisää ja mikä parasta, lähes kaikki joululahjat hankittu perinteisellä shoppailureissulla miehen kanssa. Reissuun liittyy aina yö hotellissa, hyvää ruokaa ja kylpylässä lillumista, joista kerätään voimia seuraavan päivän shoppailuun. Kätevää ja mukavaa.

Tänään vietettiin lasten kanssa kodin joulujuhlia ja harjoiteltiin jouluesityksiä. Jokaisella on oma pieni ohjelmanumeronsa jouluaattona :) Ensi viikolla haetaan kuusi kotiin ja aloitetaan jouluruokien ja kakkujen teko. Kahden kuukauden herkkulakon jälkeen sitä alkaa jo tehdä mieli suklaata ja muita makeita jouluherkkuja.

No onkos tullut kesä nyt talven keskelle?

Onneksi seuraavana päivänä maisema näytti vähän jouluisemmalta.
Tankkaamista aamupalalla ennen shoppailupäivää.

Eka 15min sai shoppailla rauhassa.

Lasten mentyä nukkumaan alkoi paketointitouhut.

Ja vielä vähän kuvia vuoden takaisesta:











Tämän mukavan haasteen voisin laittaa eteenpäin, vaikkapa seuraaville ihanille blogeille

9 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta tuo joulukorttinaru! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä katsoa, pääseekö tämän joulun kortit taas narulle.

      Poista
  2. Oho, sinähän olit nopsa :) Kiva oli lukea sun Vuosi sitten-juttu! Tutun näköinen shoppailupaikka teillä ollut. Mekin joskus siellä pyörähdetään tai oikeastaan lähinnä kun siitä ohi ajetaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli helppo haaste tarttua :) Me ollaan aina vähän vaihdettu maisemaa shoppailupäivänä, niin on päässyt pois ihan kotiympyröistä.

      Poista
  3. Hih :) univelka teki taas tehtävänsä, enkä muistanut, että Aarteeni blogin Salla onkin jo kyseisen haasteen tehnyt aiemmin.

    VastaaPoista
  4. ihania hetkiä ja tunnelmia tänään ja vuosi sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhoja juttuja on joskus mukava lukea ja muistella menneitä.

      Poista
  5. Teillä on niin ihana joulukoti :) Ihanaa joulunalusaikaa!

    t, Tytti

    VastaaPoista