torstai 31. joulukuuta 2015

Kooste vuodesta 2015 (osa1)

Vuoden vaihtuessa on mukava käydä läpi kulunutta vuotta ja suunnitella tulevaa. Tässäpä siis vuosi 2015 tammikuusta kesäkuuhun. On muuten melkoinen kuvapläjäys samalla!

Tammikuussa 2015 innostuin kokeilemaan uusia makuja ja erilaisia arkiruokia. Sisustusrintamalla lastenhuoneet saivat uutta ilmettä. 

Helmikuussa hankin muutamia uusia peittoja ja odottelin jo pääsiäistä. Arvuuttelimme masussa kasvavan vauvan sukupuolta. Nautimme talvisesta säästä. Lasten kanssa teimme retken Turun linnaan ja yllätysreissun laivalle. 

Maaliskuussa vauvaa odotellessa oli aikaa laitella kotia kuntoon. Synttäreitäkin juhlittiin. Odotus palkittiin maaliskuun lopussa, kun onnesta mykistyneinä saimme syliimme niin rakkaan täydellisen käärön.
Huhtikuussa elimme täydellistä vauvakupla-aikaa, laittelimme pihaa, teimme metsäretkiä ja nautimme yhteisestä ajasta kotona. Valitettavasti ehdin näköjään jo stressaamaan raskauskilojakin ja liikuntamotivaation puutetta.

Toukokuussa juhlimme ristiäisiä, nautimme herkullisen aamupalan terassilla ja ihastelimme lasten kevätjuhlaesityksiä.


Kesäkuussa kävimme Tukholmassa, laittelimme pihaa, nautimme oman maan sadosta, leivoimme kiukuttelukakkua, esittelin ystäviemme kauniin kodin ja teimme ihania kesälomareissuja.


JATKUU.....

14 kommenttia:

 1. Olipa siinä vuoteen mahtunut kaikenlaista kivaa. Ne kaikki päivät ovat nyt pujotettu muistojen helminauhaan. Onnea tulevaan vuoteen2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja miten mukavaa onkaan näitä tapahtumia myöhemmin muistella. Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 2. Kivoja nämä vuosikatsaukset :) Onnentäyteistä ja touhukasta uutta vuotta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään näitä lueskella :) Onnellista uutta vuotta sinullekin!

   Poista
 3. Kiva postaus. Monen laista on teidänkin vuoteen mahtunut:)
  Oikein ihanaa uutta vuotta teille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Miikku :) Vuosi on lyhyt aika, mutta silti siihen mahtuu monenmoista.

   Poista
 4. On mukava palata kuvien myötä ajassa taaksepäin. Vuosi on niin kovin lyhyt aika, mutta kylläpä vaan yhteen vuoteen mahtuu paljon.. On ollut mukava tutustua blogiisi. Tuo viimeinen kuva oli ensimmäinen postaus minkä luin! :) Onnekasta uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen iloinen, että löysit blogini (ja minä sinun) ja vielä iloisempi olen siitä, että jäit lukijakseni :) Onnellista uutta vuotta 2016!

   Poista
 5. Kiitos muistojesi kuvanauhasta. Minäkin tulin mukaan noiden viimeisten kuvien aikaan.
  Kiitos blogiystävyydestäsi ja ajatusten jakamisesta. Onnea ja iloa uuteen vuoteen Sinulle ja perheellesi! JOsko tänä vuonna sitten nähdään livenä!? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ilahduttavasta viestistäsi Kaisu! Toivottavasti tosiaan viimeistään kesällä nähdään ;) Onnellista uutta vuotta teille <3

   Poista
 6. Onnen ja ilon vuotta 2016! ❤

  VastaaPoista