Päätin kokeilla vielä uudestaan ja tuunasin vähän reseptiä. Lopputulos oli maukas ja paksu pannukakku!
Ensin keitin mannapuuron normaaliin tapaan (1l maitoa ja 1.5dl mannasuurimoita) ja laitoin jäähtymään. Puuron jäähtyessä vatkasin keskenään 6 munaa ja 2dl sokeria, sekaan 1tl suolaa, 3tl kardemummaa ja 5dl vehnäjauhoja. Seos sekoitettiin puuroon ja viimeiseksi vielä 1l maitoa ja taikina syvälle uunipellille leivinpaperin päälle. Uuniin 220 astetta, n.30min.
Maistui makoisalta lakkahillon kanssa :)
Onneksi on taas järkkäri talossa, eikä tarvii turvautua pelkkiin puhelinkuviin :) |
Näyttääpä herkulliselta! Kiitos ohjeesta, tuota täytyy joskus kokeilla. Mukava saada vaihtelua siihen normaaliin pannariin, joka on kyllä herkullista sekin, mutta vaihtelu virkistää :) Mukavaa viikkoa sinne!
VastaaPoistaPannukakku on kyllä nopea ja helppo tehdä ja vaikka tänä Ahvenanmaan versio onkin vähän hitaampi tehdä, niin vaivan arvoista kyllä :) Mukavaa loppuviikkoa teillekin ❤️
PoistaNam! Kuulostaa kyllä herkulliselta! :)
VastaaPoistaMeidän poppoolle ainakin maistui ;)
PoistaVähän erilaista ,mutta varmasti hyvää!
VastaaPoistaSellaista pehmeää ja vähän tahmaista. Mun mielestä parempaa ku tavan pannukakku.
PoistaKuullostaa ja näyttää hyvältä! Pitääpä joskus koklata :)
VastaaPoistaMukava kokeilla joskus vähän erilaisia versioita ja itse tykkään enemmän tästä paksummasta versiosta.
PoistaRuokaisan oloista. :) Pitäspä kokeilla vaihteeksi, kun aina samalla ohjeella tulee tehtyä...
VastaaPoistaMinä yritän välillä kokeilla perusjutuista vähän erilaisia versioita, vaikka monesti sitä kyllä palaa taas siihen perinteiseen jos joku on hyväksi koettu. Mutta tätä kyllä teen varmasti joskus uudestaankin. Pitäis kokeilla myös riisipuuron jämistä mannapuuroa sijasta. Vois olla hyvää sekin;
Poista