maanantai 21. syyskuuta 2015

Syksyn hämäryydessä

Taas alkaa olla se aika vuodesta, kun saa poltella kynttilöitä ja nauttia takkatulesta. Meillä lapset alkoi jo laulaa joululauluja :D Harvoin minä olen se, joka saa toppuutella, kun on joulusta kyse, mutta nyt kyllä yritin pistää jarrua, että odotetaan edes lokakuuhun niiden joululaulujen kanssa. Vaan lapset ei antanu periksi ja niin me hoilattiin "joulupuu on rakennettu" ja lapsille oli tärkeää, että lauletaan niin monta säkeistöä kuin muistetaan. Mutta nyt saa joulujutut vielä jäädä vähäksi aikaa...  Syksyn raikkaudessa ja pimenevissä illoissa on myös jotakin aivan ihanaa.

Vinkkinä muuten, että sohvalla oleva peitto löytyi Jyskistä alessa 16€! Piti ostaa oikein kaksi samanlaista ja laittaa toinen yhden lapsemme päiväpeitteeksi.


Kaura-browniesit maistuu muuten melko makoisilta herkkulakon jälkeen :)

14 kommenttia:

 1. Namskis. Saisko ohjetta moisiin herkkuihin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kinuskikissalta nappasin ohjeen, joten löytyy googlettamalla "kaura-brownies" . Lueskelin myös niitä kommentteja kinuskikissan blogista ja joillakin oli käyny niin, ettei kaura kiinnittynyt pohjaan. (Ilmeisesti pohjaa oli siis esipaistettu liian pitkään) Minä esipaistoin pohjaa 12min ja kaurapäällisen jälkeen 10min ja mulla ainakin tarttui kaura hyvin kiinni pohjaan. Herkkuhetkiä sinne!

   Poista
 2. Näyttääpä herkulliselta nuo browniesit. Täytyy kokeilla! Ihanan syksyinen tunnelma teidän olohuoneessa ♡

  VastaaPoista
 3. Syksy on ihanan tunnelmallista aikaa, meilläkin lapset nauttivat kun saa poltella kynttilöitä ja valmistautua vähitellen joulun tuloon..Browniet, nami!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei lapset malttaisi enää oottaa joulua ja onhan se aivan ihana juhla ❤️

   Poista
 4. Tiedätkö, meilläkin kuunneltiin yksi päivä joululauluja. Ostettiin uusi joulucd ja pakkohan se oli koekuunnella ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana syksyinen tunnelma:-) . Lapset ne osaa nauttia:-D. Aika jännä ajatella, että kohta on lokakuu ja marraskuu ja sitten ollaan jo hyvin lähellä joulua:-) . Tunnelmallisia ja kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli! Niinhän se on. Joulun odotus ja valmistelut on niin mukavia.

   Poista
 6. sieltä se jouluki tulla tupsahtaa eteemme niin huomaamatta :)

  VastaaPoista
 7. Ihailen niin teidän olohuonetta! Ihana tunnelma ♡

  VastaaPoista