sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Jämäpiirakkaa

Sunnuntain iloksi voi saada ihan hyvää piirakkaa kaikista jämistä, joita kaapista löytyy. Pakastimeen piti tehdä tilaa marjoille, joten sinne jääneelle omenapussille ja lehtitaikinapaketille piti keksiä käyttöä. Piirakan pohjan tein siis lehtitaikinasta, päälle laitoin omenalohkoja, eilisestä pullapitkon leipomisesta ylijääneen vaniljakastikkeen, mascarponejuuston lopun, kaurahiutaleita, voita, sokeria ja kanelia. Herkullista sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa kaikille!




8 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa! Namskis!
    Mukavaa viikon alkua! <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa herkkua:-). Minunkin pitäisi kyllä rohkeammin kokeilla tehdä tuolla tavalla luovasti:-) . Mukavaa uutta viikkoa sinulle:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas tulee harvemmin seurattua tarkasti reseptejä. Yleensä sovellan. Aurinkoista viikkoa sinullekin!

      Poista
  3. Toisinaan nuo jämäpiirakat on niitä kaikista parhaita! Pitäis itsekin jotain taas leipoa, mies kun huokailee ettei suutarin lapsella ole kenkiä kun pakastimesta ei löydy mitään kahvileipää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä taas mies huokailee, että älä enää leivo, kun hänen syötäväksi ne sitten jää :D

      Poista
    2. On se välillä tääläkin ollut nuin päin. Nyt vain pitänyt niin paljon leipoa erilaisiin juhliin että oma pakastin ammottaa tyhjyyttä herkkujen osalta :D no,eiköhän se taas täyty kun syksy saapuu. Silloin on enempi aikaa leipoakin kun ei mene aika pihahommissa.

      Poista
    3. Minulla leipominen sellasta kausittaista. Välillä innostuu useampana päivänä peräkkäin ja välillä menee pidempikin aika leipomatta. Ei niitä harvoja lämpimiä päiviä tosiaan halua keittiössä kuluttaa ;)

      Poista