torstai 2. heinäkuuta 2015

I love it

Miten paljon voikaan riemuita auringosta ja lämmöstä? Kesä on vuodenajoista mun ehdoton lemppari. Tänään on mittari lähennellyt kolmeakymppiä. Ihanaa, kun ei tarvii olla muistuttamassa lapsia takeista ja pipoista, vaan ulos voi juosta vaikka uikkareissa vesipyssyt kädessä. Vauvan nukkuessa päikkäreitä päätin tietoisesti hetkeksi unohtaa sotkut ja tulevien synttäreiden leipomukset ja istuskelin vain hetken aikaa terassilla auringosta nauttien. Ihan vain pienikin lepohetki antaa kummasti energiaa. Tosin sen vartin aikana lapsilla oli neljä kertaa äidille jotakin asiaa ;) Näitä hellepäiviä toivotaan rutkasti lisää!


15 kommenttia:

 1. Kyllä nämä päivät ovat olleet niin harvassa, että hyvä pitää siestaa ja vaan nauttia kun keli kohdillaan.<3 Eilen tälläkin huippu sää. Tänään pilvistä, nyt satelee jo vähän.
  Mutta on kuitenkin kesä ja kesän ihania asioita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi täälläkin nyt synttärit takana ja luvattu vielä pari päivää lämmintä ennen sateita. Oli mukava, kun synttärit sai viettää pihalla :)

   Poista
 2. Ihan parasta on tämä hellekesä! :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihanaa, kun ei tarvitse pukea kaiken maailman systeemejä :) mukavia hellepäiviä teille!

  VastaaPoista
 4. Ihana päivä oli kyllä <3 Jospa näitä tällaisia päiviä olisi nyt useampi. Pääsis kunnolla kesän makuun :) Mukavia kesäpäiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tosiaan, että saadaan vielä monen monta kaunista päivää. Aurinkoisia päiviä sinnekin!

   Poista
 5. Minäkin olen niin kesästä nauttiva:-). Auringosta saa niin paljon energiaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin ihan ihmeellistä, miten koko keho tuntuu oikein imevän auringosta energiaa :D

   Poista
 6. Kyllä se lasten kans helpottaa kun ei tarvitse niitä vaatteita pukea ulos mennessä. Paitsi että nyt saa koko ajan muistuttaa riittävästä juomisesta kun päivän hyppivät ja riehkasevat auringonpaisteessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps ja hellehatuista ja lippiksistä :D ja lisäksi kuuluu monesti pihalta, että "äiti tuu tekee meille sadetta. Meillä on niin kuuma!" :D
   Laitoin lapsille juomapulloihin vähän vettä ja täytin jääpaloilla, niin pysyi pidempään kylmänä ja jopa tyhjensivät niitä.

   Poista
 7. Kesällä on kyllä lasten kanssa elämä niin paljon helpompaa kun touhuavat pihalla nakupelleinä. Hirveä huuto syntyy jos pitää sisälle tulla.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin :) ja illalla ei meinaa saada nukkumaan, kun ulkona oli just kiva leikki menossa. Meidän nuorempi tyttö kyllä jo uhosi, että inhoaa kesää, ku sillon pitää olla ötököitä. (Pelkää niitä ihan hysteerisesti). Onneksi isoveli pelastaa siskonsa, kun haluaa napata kaikki mahdolliset ötökät ja tutkia niitä :D

   Poista