maanantai 1. kesäkuuta 2015

Missä olet kesä?

Kesäkuun alkuun luvattiin hellelukemia, mutta tänään olikin tuulinen ja sateinen päivä. Ikkunasta ulos katsellessa näytti ihan syksyltä. Me halutaan kesä!

Olkkarissa oli heti aamusta kotileikit menossa.
Päivällä leivottiin sämpylöitä.
Rauhallinen teehetki antaa energiaa loppupäiväksi. Tsemppiä!

8 kommenttia:

 1. Ihanat leikit <3, niin tutunnäköistä! Täälläkin harva se päivä leikitään olkkarin lattialla junamatkaa tmv. :) Kesä antaa kyllä odottaa itseään. Meilläkin täällä pohjoisessa ollut varsin syksyisen oloinen sadepäivä. Täytyy säiden herralta toivoa lämpeneviä ilmoja :) Mukavaa alkanutta kesäkuuta ja uutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tosiaan. Aina ennustetaan lämmintä ja sitten onkin helteet peruttu. No katsotaan, huomenna pitäisi taas olla kaunis päivä :) Mukavaa keskiviikkoa sinne ❤️

   Poista
 2. Saa olla tarkkana että ennättää nauttimaan niistä hetkistä kun on oikeasti kesäisen lämmintä, hetken päästä on taas vilu kesävaatteissa: aamulla oli lenkillä ihanan kuuma capreissa ja t-paidassa, mutta lounaan jälkeen kun palattiin pihalle, takki ei ollut yhtään liikaa. :/ höh ja pöh. Jotenkin silti aivan huumaavan ihana touko-kesäkuuna vaihde on ollut, miten mulla sattuukin nyt silmään kaikki upeat luonnon kukat ja ne tuoksut! Niistä tulee minun huikea kesäfiilis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ja koitapa motivoida lapsia pukemaan yhtäkkiä taas enemmän vaatetta. Kun on jonakin päivänä saanut t-paidalla ulkona juosta, niin sit pitäis tietty mennä samalla vaatetuksella ulos myös kylmempänä päivänä!

   Poista
 3. Kaunista ja kodikasta. Niin on parasta!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kauniita kuvia! Just eilen tultiin reissusta kotiin ja kyllä matkalla päiviteltiin sitä, että etelästä lähettiin shortsit jalassa ja matkalla piti vaihtaa pitkät housut. Pikaisesti kaupassa poiketessa saatiin pitkiä katseita kun shortsit jalassa siellä käytiin. Kaiken huippu oli kun auton mittari näytti +3 ja merkkiä, että tie voi olla jäässä. Varsinainen juhannussää kyllä! Hyvää juhannusta keleistä huolimatta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) sitä ei näistä Suomen keleistä aina tiedä ;) viime juhannuksena tuli lunta! Eilen oli kyllä ihan mukava ilma, vaikka kylmä tuuli puhalsikin. Ihanaa juhannusta sinnekin ❤️

   Poista