keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Pieni rauhallinen hetki

Pari kertaa viikossa minulla on hetki omaa aikaa, kun lapset on saateltu kouluun, eskariin ja kerhoon. Silloin on mukava istahtaa hetkeksi sohvalle takkatulen ääreen. Tässä vaiheessa aamua nuorimmainen haluaa usein maitoannoksensa ja monesti jo nukahtaa lyhyille päiväunille, yöt kun on monesti mennyt heräillessä. 

Kotona mulla on aina villasukat jalassa. Oiskohan joulupukin jo aika tuoda uudet? Varpaat kun tulee molemmista sukista läpi ;)
14 kommenttia:

 1. Ihana takkatulen luoma tunnelma <3 Villasukissa on mukava sipsutella kotona ollessa. Meillä ne ovat oikeastaan aika välttämättömät, vanhassa talossa kun lattiat tuppaavat olla uusista eristyksistä huolimatta jonkun verran vetoiset. Lapset juoksee kyllä ilman sukkia sisällä kesät talvet, kai ne on sen verran liikkeessä kokoajan, ettei kylmyys paljon tunnu ;) Itse olen vaan sellainen vilukissa, etten pärjäisi ilman villasukkia.
  Oma aika, edes sellainen pieni oma hetki, on kyllä kotiäidille arjen luxusta. Silloin ei monestikaan tee mieli tehdä mitään kummempaa kuin nauttia hiljaisuudesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sama homma. Lapset ottaa heti eteisessä sukat pois ja muutenkin juoksevat vähissä vaatteissa. Kyllä sitä monesti tuntuu, että itsekin on liikkeessä koko päivän, aamusta iltamyöhään... Mutta onneksi on välillä näitä hetkiä, kun osaa vaan istahtaa nauttimaan... Eikä koko ajan mieti, mitä pitäisi tehdä..

   Poista
 2. Kiva tunnelma, nyt tekisi mieli glögiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glögi ❤️ Muutaman kerran olen jo ehtinyt juomaan.
   Vinkkinä muuten, että ikean glögi oli ainakin meidän mieleen :)

   Poista
 3. Näillä sitä jaksaa taas kummasti sitä arjen pyöritystä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ei sitä ihmeitä tarvita. Pieni hengähdystauko auttaa taas jaksamaan paremmalla mielellä :)

   Poista
 4. Oma rauha,sitä jos mitä kaipaa arjen tohinassa tosi paljon ! Antaa voimia pitkälle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sinäkin saat rauhallisia omia hetkiä glögiä juoden :) ❤️

   Poista
 5. Huippu juttu, että osaat istahtaa ja huokaista silloin kun on mahdollisuus. :) Työt tulevat tehtyä tuommoisen breikin jälkeen sutjakammin,eikös vaan!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Kun vain malttaa istua nauttimaan, eikä koko aikaa mieti, mitkä hommat on tekemättä... Kotiäidinkin arki on aika aikataulutettua, joten kiireettömät omat hetket on herkkua.

   Poista
 6. Toivottavasti joulupukki ehtii saada sukat valmiiksi,kun aatoilta viimein koittaa . Ihanan kodikas tunnelma .

  VastaaPoista