lauantai 28. marraskuuta 2015

Piimäkakkua perheen kesken

Kokeilin ensimmäisen kerran piimähyytelökakkua. Ohjeen tähän sain tau(von)paikka -blogista.  Vaikka en piimän ystävä olekaan, niin kakku oli arvatenkin herkullista. Plussaa vielä siitä, että ohje on yksinkertainen ja ainekset löytyivät kaapista. (Onneksi mies on piimän ystävä, joten sitäkin ajoittain jääkapista löytyy).

Illalla sitten herkuteltiinkin oman perheen kesken, pelattiin Kanin loikkaa, Afrikan tähteä, arvauspelejä ja kuunneltiin joululauluja. (Koittakaa kestää vielä näitä huonolaatuisia kännykkäräpsyjä...)8 kommenttia:

 1. Ensi kertaa tehdessäni epäilytti kyllä kovasti tuo piimä.. Mutta tosi hyvää tää kyllä on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en lapsille ensin kertonut, mistä kakku on tehty. Hyvin maistui ja vasta jälkikäteen paljastin "kaamean" totuuden :D

   Poista
 2. Minäkin otin reseptin Kaisulta talteen, kun vaikutti hyvältä. Vielä en ole ehtinyt kokeilemaan, mutta teen tuota kyllä vielä ennen joulua tai sitten jouluksi :)
  Perheen yhteiset peli-illat ovat kyllä kivoja. Meilläkin aina välillä sellaisia harrastetaan, lapset tykkää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä maukasta! Lapsille tuollaiset on niin tärkeitä. Samoin yhtenä iltana olivat aivan innoissaan, kun pidin tyttöjen kanssa tyttöjen illan ja isi poikien kanssa poikien illan. Mitään ihmeellistä iltaan ei kuulunut, saunomista, yhdessä oloa ja herkullista iltapalaa vain, mutta lapset olivat niin mielissään.

   Poista
 3. Onpa mukava kuulla, että tykkäsitte kakusta! :) Ei sitä aina kannata kertoa, mistä herkku on tehty. ;) Meilläkin eilen oli tätä ja kaupaksi kävi taas! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ohjeesta :) tämä oli kyllä näppärä, nopea ja helppo tehdä. Tykkään tehdä juustokakkuja, mutta monesti ne on aika suuritöisiä ja kalliita, niin tämä oli siksikin tervetullut ohje. Varmasti teen toistekin!

   Poista
 4. Kyllä näitä kännykkäkuviakin kelpaa katsella,niin ihania kuvia . Kuvissa välittyy,ihana joulun
  tunnelma.Onnellista joulunodotusta!

  VastaaPoista