perjantai 24. huhtikuuta 2015

Niisk

Meidän pikkuinen on ollut nuhainen ja yleensä niin tyytyväinen muru on nyt viihtynyt enimmäkseen sylissä. Pienen nuhanenän kanssa olenkin taas muistellut, mitä kaikkea voi näppärästi tehdä myös vauva sylissä, kuten ruokaa, pilkkoa kasvikset, tehdä salaattia, syödä, juoda, käydä vessassa, pelata isompien lasten kanssa lautapelejä, siivota, imuroida, pyyhkiä pöydät, blogata (nytkin vauva sylissä), lukea, surffailla netissä, pestä omia hampaita, pestä lasten hampaita, soittaa pianoa, pestä pyykkiä, tyhjentää tiskikonetta... Ja sitten, kun ottaa kantoliinan käyttöön, niin mahdollisuudet sen kun kasvaa ;)
Mutta hetken nää vaan on tällaisia sylivauvoja. Nautitaan nyt läheisyydestä...

ja onhan mulla onneksi näitä sylittelijöitä.

11 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulta- kummasti sitä oppii tekemään kaikenlaista vauva sylissä :) Pikaista paranemista pienelle ja mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 onneksi pikkuinen on jo paranemaan päin. Nyt ollaan varmaan vaan opetettu hänet sylivauvaksi ;) Viikonloppuja sinnekin!

   Poista
 2. Paranemisia pienelle murulle! <3
  -K

  VastaaPoista
 3. Kurjaa, kun pieni sairastaa. Pikaista paranemista. ♥
  Kaunis kuva!

  VastaaPoista
 4. Sylihoito on parasta läheisyyttä. <3 Niin ne äidit tuolla kaukaisissa maissakin kuljettavat pieniään kaivoilla ja arkisissa töissään. Siinä äidin sydämen sykkeen läheisyydessä nauttivat lämmöstä -hetken.. Niin pian, liian äkkiä sylistä pois lähtevät.
  Ja nuo apukädet. Ne ovat aivan huikeita juttuja. Ja niiden sylittelyjen kautta kasvaa niitä ihania sisarussiteitä...<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta. Ihmeellistä, että aivan pienikin vauva voi itkeä vain sylin kaipuuta. Siksi haluan yölläkin nukkua vauva kainalossa ja nauttia pikkuisen tuhinasta <3

   Poista
  2. Ja saipa isosisko tänään ensimmäisen hymynkin vauvalta :)

   Poista
 5. Voi pientä nuhanenää. <3 Kiva ja suloinen blogi sinulla. Liitynpä jäseneksesi! :)

  VastaaPoista