lauantai 11. huhtikuuta 2015

Pihalla

Ihanan aurinkoinen lauantai ja +15 asteen lämpötila sai houkuteltua tämän perheen viettämään päivän pihalla ulkohommissa. Mies olikin siellä touhuamassa jo ennen puolta kahdeksaa ja lapset aamupalan jälkeen perässä. Perheen pienimmäinenkin nukkui pihalla vaunuissa kahdet pitkät päiväunet. Pihahommat on kyllä niin koukuttavia. Mulla on vielä paljon opittavaa puutarhajutuissa ja varmasti monet jutut tulee opittua virheiden kautta. En edes tiennyt, että luumupuun luumuja pitää odottaa 4-5 vuotta ja mahdollisesti pidempäänkin. Maltti on siis valttia. Ilahduttavaa, että meidän lehtisalaatissa ja basilikassa on jo eloa nähtävissä :)

Perjantaina vietettiin pizzaperjantaita (kotitekoinen pizza on niin herkkua ja päälle vielä salaattia ja kermaviilikastiketta). Lapset saivat leipoa omat pizzansa ja laittaa haluamansa täytteet. Näytti maistuvan! Illalla saatiin vielä ystäviä kylään.Orvokit ovat kauniita kevään kukkia.Meidän kivipolku
Tänään meidän pihaan istutettiin kolme omenapuuta
ja rivi tuijia.


4 kommenttia:

  1. Siellä on velpoika ollu ajoissa työn touhussa, peukku sille! Nyt on kyllä niin mahtavaa ulkona touhuilla.. Ihanaa tulevaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Mukavaa alkavaa viikkoa :). Mukavan näköisiä kuvia :). Tykkään sun blogista ihan hirveästi!!

    VastaaPoista