torstai 6. elokuuta 2015

HAA-VEI-LU

Täällä on nautittu täysillä siitä, kun elokuu on alkanut niin helteisesti ja ensi viikoksikin luvattu jopa +26. Onneksi koulut, eskarit ja kerhot eivät ole vielä alkaneet, joten ollaan vaan lasten kanssa oltu ja nautittu isin työpäivien aikana ja parhaimpina päivinä käyty neljästi uimassa. Vkl vierähti perinteisessä sukutapaamisessa ja kyllä oli niin mukavaa. Monet hauskat muistot taas jäi, ja kuvat ja videot ;)

Olen myynyt tarpeetonta tavaraa kirppiksellä ja netissä, joten annoin itselleni luvan tilata muutamia  kivoja pikkujuttuja kotiimme, kuten GreenGaten aterimet. Toisen setin tilasin alennuksesta Sisustus Fannysta ja toinen setti on alesta Salon Kuismasta. Vinkkinä muuten, että Salon Kuismassa on halvimmat GreenGatet, mitä tiedän ja monesti vielä -20%. Kuisma myy myös leluja, joten lapset voi samalla kätevästi tutkiskella leluja ja ajella kaupassa olevalla junaradalla, kun äiti hipelöi sisustusjuttuja ;) Sisustus Fannyn puolesta liputan myös. Olen pari kertaa sieltä tilannut ja aina on tullut mukavia yllätysjuttuja päälle, kuten GreenGaten kasseja, vartalovoide ja jeanne d'arc living nimikointikirjaimet.

Ja arvatkaas mitä?! Mä oon käyny viikon aikana kolme kertaa lenkillä ja lisäksi uimassa. Suuret kiitokset kaikille motivointivinkeistä :) Kyllä se tästä, kun taas muistaa liikunnasta saadun hyvän fiiliksen ja jää siihen koukkuun.

Ystäväni vinkistä uudet aterimet on lusikkalaatikossa HAA-VEI-LU -järjestyksessä, mikä kyllä mielestäni onkin loogisin järjestys.
Näin söpöillä aterimilla maistuu ruokakin paremmalta ;)
Tämän ihastuttavan kassin sain tilauksen mukana.
Aterimien säilytyslaatikot pääsivät kaapin päälle koristeeksi termarin viereen.
Nyt kun on mustikkametällä käyty, niin on kiva leipoa mustikkaisia herkkuja. Nämä syntyivät tosi helpolla ja nopealla reseptillä, jonka poimin netistä. 3.5dl vehnäjauhoja, 2dl sokeria, 2tl leivinjauhetta, 2tl vaniljasokeria, reilu 3dl mustikkaa, 1dl maitoa, 1dl sulatettua voita, 2 kananmunaa. Kuivat aineet sekoitetaan ensin, sitten sekaan muut aineet ja uuniin 200 astetta reilu 15min. 

10 kommenttia:

  1. Ihanat ostot olet tehnyt. Niin kauniita nuo astiat ja sopii muuten erittäin hyvin teidän kauniiseen ja kodikkaaseen keittiöön. Huippu kun olet saanut liikkumisen innon päälle !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli ❤️ Mukavasti piristää tuollaiset pienet jutut. Lapsetkin valitsee aina syödessä noita uusia lusikoita ja haarukoita ;)

      Poista
  2. suloiset aterimet :) juu ja tuon vihjeen kuulin vuosia sitten eläkkeellä olevalta lääkäriltä ;) Aina kannattaa haaveilla,yhtenä vihjeenä juuri tuo järjestys aterin-laatikossa ;) haarukat,veitset,lusikat

    VastaaPoista
  3. Ihania juttuja! Vähän söpöyttä olla pitää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin pitää! Söpöjä juttuja ei voi koskaan olla liikaa ;)

      Poista
  4. Kiitos mustikkaherkuista.pitääkin testata kun jääkaapissa odottaa mustikoita.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä :) Mustikat on parhaita ihan sellaisenaan, niitä vois syödä vaikka kuinka! Mutta välillä on ihan kiva leipoakin niistä jotakin.

      Poista
  5. Tuo kaappi keittiön seinällä on kyllä niin kaunis <3 täytyyhän sitä väliin tuhlatakin jos kovin tavaraa myy, pian pääsee raha pesän tekoon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni ❤️ kirppisurakan jälkeen kyllä kiva vähän hemmotella itseäkin ;)

      Poista