lauantai 16. heinäkuuta 2016

Aika juoksee

Talvihorros on takana ja kesäiset hellepäivät saavat suun hymyyn. Juuri tänään miehen kanssa pihahommia tehdessä totesin, että kylläpä auringosta ja lämmöstä saa energiaa!

Blogitauko venyi luvattoman pitkäksi. Välissä mietin lopettavani koko harrastuksen, mutta uudet mukavat blogituttavuudet saivat minut jatkamaan. Toinen syy jatkamiseen on myös se, että monet asiat kuvineen jäävät tänne muistiin ja vielä jos joku muukin tykkää niitä lukea tai saa niistä ideoita, niin mikäs sen mukavampaa.

Lukaisin tuon edellisen tammikuun tekstin läpi. Siinä kerroin pitäväni sylissä vauvaa. Aika kuluu niin nopeasti ja nyt tuo meidän vauva nukkuu yöt isojen sängyssä isoveljen kanssa samassa huoneessa. Vaikka kyllä sieltä välillä kuuluu pienten askelten läpsytystä ja pikkuinen kiipeää meidän sänkyyn. Pehmeä lasku siis äidille ja pojalle, kun toisinaan vielä nukutaan iho ihoa vasten. 





12 kommenttia:

 1. Kiva oli lukea uusi postauksesi. Välillä käynyt täällä kurkkimassa, vaan kun uutta ei ollu ilmestynyt, luin vanhoja postauksia. Mukavaa, kun palasit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä ollut uskomattoman saamaton uuden postauksen kanssa, mutta nyt näitä tipahtelee taas silloin tälliön :) Mukavaa, että olet jaksanut pysyä mukana ❤️

   Poista
 2. Tervetuloa takaisin. Mukava on kuulla sinunkin kuulumisia täällä.
  Ja kiva oli tavata livenäkin! 💜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kauan se kesti, mutta nyt täällä taas :) Oli mukava kyllä tavata ❤️

   Poista
 3. Kiva että olet palannut takaisin :) Minäkin olen täälä välillä käynyt kurkkimassa, että onko uusia juttuja tullut. Kyllä se tuo aurinko saa ihmeellisesti energiavarastot kasvamaan. Nyt täytyykin ammentaa varastot täyteen ensi talven pimeitä iltoja varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihdoin ja viimein ;) teidänkin juttuja käyn aina kurkkimassa :)
   On se kesä kyllä vaan ihanaa aikaa!

   Poista
 4. Elä lopeta,juttujasi on kiva lukea.

  VastaaPoista
 5. Kiva kun oot palannut blogin ääreen. :)

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla sinusta! :) Tällä kertaa ei tavattu, mutta ehkäpä taas ensi vuonna..

  VastaaPoista