lauantai 7. helmikuuta 2015

Yllätyksiä ja suunnittelua

Olipa lasten ilmeet näkemisen arvoisia, kun aamulla herättiin aikaisin ja sanottiin, että nyt lähdetäänkin yllätyspaikkaan. Autossa lapset arvuuttelivat, että mennäänkö me jäätelölle, karkkikauppaan tai peuroja kuvaamaan. Ajettiin satamaan ja sanottiin, että käydään vähän katsomassa ja kuvaamassa laivoja. Vielä terminaalissakaan lapset eivät osanneet aavistaa, että mennään me oikeasti sinne laivaan sisällekin. Yllätyksen huipennus taisi olla se, kun rakkaat kaverit tulivat "yllättäen" terminaalissa vastaan ja matkasivat samaan laivaan :) Rentoa yhdessäoloa, hyvää ruokaa, omat karkkipussit hytissä, kivat leikkipaikat ja laivakissa Ville Viking... niistä koostui mukava laivareissu sekä aikuisten että lasten mielestä.

Lapset tarkkailivat, että kaikki ehtivät laivaan ajoissa. 
Kevään lähestyessä sitä huomaa haaveilevansa uusista sisustusjutuista. Keittiön avohyllyjen tilalle haluaisin lautashyllyn, jotta kauniit GreenGaten lautaset pääsisivät esille. Avohyllyille ja olohuoneen kaapille pitäisi keksiä uudet paikat.
Tekemättömät työtkin odottavat tekijäänsä. Auringon tulviessa sisään huomaa ikkunoiden kaipaavan pesua. Vauvanvaatteitakin pitäisi alkaa jo pikkuhiljaa järjestellä.
 

Näiden avohyllyjen tilalle haluaisin lautasia. 


3 kommenttia:

 1. Ihana keittiö.<3 Meillä keittiöremppa pikku hiljaa etenee ja kaappien tilalle tulee avohyllyjä. Odottelen jo kovin miltä loppu tulos tulee näyttämään.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans avohyllyistä ja siitä, että on tarpeeksi pöytätilaa eikä yläkaappeja edessä. Pitääpä käydä kurkkimassa taas sun blogissa keittiökuvia :)

   Poista
 2. Piti tulla kattomaan mikä blogi kommentin takaa löytyy ja ompa kerrassaan mukava! Ihana keittiö, tuota pöytätilaa käy ihan kateeksi. Teillä ei leivontatila lopu ihan heti kesken. :)

  VastaaPoista