sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Sunnuntain ihanuus

Aamulla heräsin seitsemän jälkeen ja huomasin, että kuopus oli jossain vaiheessa yötä kömpinyt viereen nukkumaan. Isäntä oli herännyt jo ennen minua ja hiipinyt keittiöön keittämään kahvia. Syötiin rauhassa kahdestaan aamupala ja luettiin Turun Sanomat. Lapset heräilivät puoli yhdeksän aikaan ja kiiruhtivat aamupalan jälkeen ulos lumilinnaa tekemään isän tehdessä lumitöitä. Kuopus kyllä keräsi aamiaisen jälkeen pehmolelut sänkyynsä ja kömpi vielä satuja kuuntelemaan. Minä valmistin sillä aikaa kaalilaatikkoa nälkäisille ulkoilijoille ja sain olohuoneen sisustusta miettiessä uuden päähänpistoksen: haluan lautashyllyn! Iltapäivästä lähdetään vielä kyläilemään. Ihanan täydellinen sunnuntai siis!


Minä niin nautin lomalla olemisesta ja masun kasvattamisesta :)

Lumilinnaa rakentamassa
Kuopus rakastaa rauhallisia aamuherätyksiä.

Kaalilaatikko maistuu puolukoiden kanssa niin herkulliselta.
Perjantaina vietettiin ystävien kanssa hampparibuffetia.

Jälkkäriksi tarjottiin snickerspiirakkaa, joka kuulemma maistui hyvältä. (Herkkulakon vuoksi söin itse raakakakkua, vaikka lapset vakuuttivat, että masuvauvakin olisi kuulemma halunnut tätä maistaa). 
Viime vuoden lopulla makuuhuoneeseen löytyi ihastuttava kaappi, joka oli ensin tarkoitus maalata, mutta nyt olen kyllä tosi ihastunut kaapin alkuperäiseenkin pintaan.

4 kommenttia:

 1. Vau!!! Sinusta on tullut varsinainen kokki. Ihanaa, kun lapset saavat nauttia talven riemuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kokista en tiedä, mutta nyt kotona ollessa on ollut mukava tehdä erilaisia ruokia ja välipaloja. Tänään ruokalistalla oli kalamureketta :)

   Poista
 2. Voin kuvitella tuon ihanan tunnelman! <3 Todella kiva seurata sun blogia edelleen.
  -K

  VastaaPoista