sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Kiitän ja kumarran

Blogini on tullut tiensä päähän.

Tämä on ollut mukava harrastus ja ennen kaikkea olen onnellinen uusista ihmisistä, joita blogin kautta olen saanut 💚 Mukavaa, että jutut ja kuvat ovat joitakin ilahduttaneet. Nyt tuntuu, ettei tälle ole enää annettavaa. En halua avata elämääni "liikaa" ja toisaalta tuntuu, että kuvat alkavat toistaa itseään. Aikaa bloggaamiseen ei tunnu enää löytyvän, kun vapaahetkinä lenkille lähtö tai jokin muu tekeminen vievät voiton. Iltaisin talon hiljentyessä olen taas löytänyt lukemisesta mukavan harrastuksen.

Odotan innolla, mitä uusi vuosi tuo tullessaan. Päällimmäisenä on mielessä pienokaisemme syntymä ja mukavat kesän reissut.

Onnellista uutta vuotta 2017 kaikille ja iso kiitos mukana kulkemisesta!
13 kommenttia:

 1. Voi, onpa harmi! Olen tykännyt blogistasi hirmuisesti! Mutta ymmäärrän kyllä ratkaisusi. Menneenä syksynä on itsekin tullut punnittua blogini kohtaloa, kun tuntuu ettei aika vaan tahdo kaikkeen riittää. Olisi niin paljon kaikkea kivaa mitä voisi tehdä, mutta jostakin sitä pitää karsia. Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle <3 Ties vaikka kesällä taas törmättäisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika <3 Sinulla on myös aivan ihastuttava blogi. Toivottavasti tosiaan kesällä tavataan :)

   Poista
 2. Niin harmillista, että päätit lopettaa. Minä jään kaipaamaan blogiasi kovasti, täällä oli aina niin ihania postauksia ja kerrontaa teidän elämästä. Mutta ymmärrän päätöksesi. Elämässä täytyy tehdä sellaisia ratkaisuja, jotka tuntuvat itsestä hyviltä. Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen odottaa avoinna edessä uudenlaisine maisemineen. Niin on hyvä.

  Minäkin toivo, että nähtäisiin jälleen ensi kesänä ❤ Kaikkea hyvää Sinulle ja perheellesi! Iloa ja terveyttä tähän vuoteen ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaaru kauniista sanoistasi <3 Aikansa kutakin ja nyt oli tämän blogin aika päättyä. Nähdään ehdottomasti kesällä :)

   Poista
 3. Harmi meidän lukijoiden kannalta, mutta joskus valintoja täytyy tehdä.. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle Raisa <3 Käyn kurkkimassa silti sinun blogia, vaikka oman blogin tie nyt päättyikin.

   Poista
 4. Harmi, tänne on tullu aina kurkittua. Mutta ymmärrän paremmin ku hyvin tämmöset lopetus päätökset. Itse en ikinä alottais ees blogin pitämistä.:) Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle :) Olen onnellinen, että aikoinani aloitin. Mukavia muistoja jäänyt tänne talteen, mutta aikansa kutakin ja nyt oli aika päättää tämän blogin tarina.

   Poista
 5. On hyvä osata tehdä päätöksiä omista lähtökohdista. :)
  Onnellista uutta vuotta 2017! :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin jään kaipaamaan ihanaa blogiasi. Mutta ymmärrän että välillä jostain täytyy karsia kun ei niitä tunteja ole määrättömästi kenenkään vuorokaudessa. Oikein hyvää jatkoa teidän perheelle kauniissa kodissanne ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nanni <3 Käyn lueskelemassa sinun blogiasi, vaikka omani tarina nyt päättyikin.

   Poista
 7. Essi, kiitos tästä matkasta, mikä on kuljettu tähän asti yhdessä. Ikävä tulee, sillä blogisi oli ekoja joita luin. Toivottavasti yhteinen matka jatkuu tavalla tai toisella; ajatuksissa, ehkä tavaten, toisilla "kanavilla".

  Kaikkea hyvää sinulle ja pienelle sinussa sekä koko perheellesi. Kaukohalaus! <3

  VastaaPoista