sunnuntai 17. elokuuta 2014

Syksyn odotusta

Olen kesäihminen ja monesti elokuun lopussa haikeus valtaa mieleen. Kesä on ohi, illat pimenevät, syksy saapuu. Tämä vuosi on poikkeuksellinen. Helteisestä kesästä jäi ihanat muistot, eikä haikeudesta ole nyt tietoakaan. Odotan pimeneviä iltoja kynttilän valossa ja takkatulen loisteessa syyssateiden ropistessa ikkunaan. Koulu ja päiväkoti ovat alkaneet, joulukin lähestyy... Mietittiin jo vkl:na joulukuusen paikkaa :) Taidan olla myös aikamoinen jouluihminen. 


GreenGaten kaappi sai myös pitsiä koristeeksi.
Avohyllyillä kauniit esineet tulevat esille. 

6 kommenttia:

 1. Meilläkin jo joulua odotetaan, neljä vee ei millään meinaa malttaa odottaa. Kysyy aina että mikä kuu nyt on, entä mikä kuu sitten tulee, ja marraskuun jälkeen muistaa jo olevan joulukuu! :D mun laskettu aika on 24.12, joten joulun odotus on tälläkertaa ihan erilaista. Ollaan totuttu olemaan jommankumman vanhemmilla, haikeaa olla täällä.. Jossain puolen tunnin säteellä synnäristä, toivottavasti täyden palvelun jouluinen ihmemaa jostain löydetään! :) ja toivottavasti menisi edellisten tapaan 2vko yli la:n vauvan syntymä..

  VastaaPoista
 2. Olipa ihanan runollista tekstiä.Voin vain kuvitella teitä siellä ihanassa kauniissa kodissanne,takkatulen ja kynttilöden luodessa kodikasta tunnelmaa ympärillenne. Ihana kesä on enään muisto, nyt ollemme syksyssä, talven eteisessä, joulua odottamassa.

  VastaaPoista
 3. Teillä on niin kaunista ja kodikasta. Ihania ja tunnelmallisia iltoja teille!
  -M

  VastaaPoista
 4. Teillä on kyllä todella ihana koti! Ihanaa syksyä ja joulun odotusta teille kaikille!
  -K

  VastaaPoista