keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Julkisivu muuttuu

Talo edistyy hyvää vauhtia. Työmiehet tekevät pitkää päivää kovista pakkasista huolimatta. Julkisivu on saanut uutta ilmettä mm. tippalaudoista. Terassikin valmistuu piakkoin. Ikkunaristikot asennetaan vasta keväämmällä. (Päivitän tuoreita kuvia talosta huomenna). 
Vähän jännitettiin näitä kovia pakkasia valun kannalta, mutta onneksi lämmityspuhaltimien ansiosta sisätila pysyy lämpimänä ja valu voidaan valaa.

Yläkerran pohja toteutettiin samoin kuin alakerran. Piirsimme itse pohjapiirustuksen, josta Sami-talon suunnitelija teki lopullisen version. Yläkertaanhan tulee kaksi isoa makuuhuonetta, eteinen, wc ja vaatehuone. Lisäksi päätettiin napata vielä toisesta makuuhuonesta muutama neliö vaatehuoneeksi. Varastotilaa kun ei taida koskaan olla liikaa. Tällä hetkellä yläkerta on siinä vaiheessa, että lattiaan on asennettu äänieristeet ja ulkoseiniin lämpöeristeet.

Mun parasta huvia on nykyään iltaisin lueskella sisustuslehtiä ja selailla nettikauppojen ihania huonekaluja. En malta odottaa, että pääsen sisustamaan. Viikonloppuna sain vielä ihanilta ystäviltäni lahjakortin Annival Interior sisustuskauppaan, josta löytyy paljon GreenGaten ihanuuksia.

1 kommentti: