maanantai 18. heinäkuuta 2016

Paviljongissa

Kesäpäivinä on mukavaa istuskella paviljongissa suojassa paahteelta. Onpa siellä muutaman kerran aamupalakin nautittu. Paviljonki on ostettu Clas Ohlsonilta ja ollaan siitä kyllä tykätty. Kokeiltiin myös samaisesta paikasta ostettuja kiinteitä seiniä parille sivulle, mutta ne ei kyllä olleetkaan sellaiset, mitä oltiin ajateltu. Pitsiverhot tuovat paremmin sopivaa romantiikkaa meidän aamukahvihetkiin :)



10 kommenttia:

  1. Ihana paviljonki! Voi että ootan sitä kesäö ettö meilläkik ehditään sitten pihan kimppuun ja saisin ehkä jonkin kivan nautiskelupaikan miehen rakentamana pihaan :) no, pääasia että saadaan nyt talo ja sitten kaikki muu tehdään kun ehditään ja jaksetaan 😌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni! Kohta pääsette tekin pihaa laittamaan :) Nautiskelupaikat omalla pihalla on ihan parhaita ;)

      Poista
  2. Kaunis, pitsiverhot kyllä kruunaa koko komeuden! :)

    VastaaPoista
  3. Oi, onpa romanttinen ja kaunis tila!

    VastaaPoista
  4. Oi, sinä olet viimeinkin heräillyt talvihorroksesta <3 Aina välillä minäkin olen täällä poikennut kurkkimassa, että joko nyt :) Tervetuloa takaisin blogimaailmaan!

    Onpa kaunis paviljonki <3 Pitsiverhot kruunaavat kyllä kokonaisuuden, kerrassaan viehättävä kahvittelupaikka!

    Olipa mukava tavata sinua tänä kesänä, se tuo uutta intoa bloggaamiseen ja jonkinlaista syvyyttä, kun tietää millainen henkilö blogi takana on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mukavasta kommentistasi Kaaru <3
      Minäkin olen käynyt kurkkimassa, koska sulta ilmestyy uusi postaus ;)
      Oli kyllä tosi ilahduttavaa nähdä, minkälaisia ihania ihmisiä blogien takana onkaan <3

      Poista
  5. Kaunis ja Tutun näköinen paviljonki teilläkin! :) todella tykätty ollut meilläkin guo paviljonki , taitaa olla nyt kolmatta vai neljättä kesää. Samoin pitsiset verhot on hyvin kestänyt vuodesta toiseen. Jokaisena aurinkoisena päivänä tulee syötyä tai kahviteltua paviljongissa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä onkin tosi kauniisti sisustettu paviljonki :) Mietimme tämän ja ikean paviljongin välillä, mutta päädyimme sitten tähän, mikä osoittautui hyväksi valinnaksi. Mukavia aurinkoisia kahvitteluhetkiä teille sinne :)

      Poista