lauantai 22. marraskuuta 2014

Joulupallot turvaan

Touhua ja kiireitä riittää. Koti valmistautuu jouluun. Eilen pidettiin kodin pikkujoulut riisipuuron, joulutorttujen, pipareiden, suklaakonvehtien ja joululaulujen parissa.

Olen haaveillut useampana jouluna lasisista joulukuusenkoristeista. Valitettavasti idea ei ole kovin käytännöllinen, kun perheessä on pieniä lapsia. Vaan tänä jouluna keksimmekin ripustaa lasiset joulupallot kattoon "turvaan".



Tähän oksaan ripustetaan huomenna lisää lasisia joulupalloja. 
Ihanaa kanelin tuoksua kotiin. 
Näitä tonttuja ei voi koskaan olla liikaa.



sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Marraskuu

Onpas aika mennyt taas nopeasti, kun on jo marraskuu. Vkl:na kävin varastossa katsastamassa joululaatikoita :) Yhden punaisen lyhdyn nostin jo olohuoneeseen, mutta muut koristeet odottavat vielä laatikoissa. Kotiin ollaan löydetty muutamia uusia juttuja ja pihalle saatu pylväsvalaisimet.

Aloitin joskus nukkekodin sisustamisen ja tapetoimisen, mutta nyt oman kodin valmistuttua on nukkekodin sisustaminen kyllä jäänyt.

Tämä vanha ihanuus odottaa vielä vetimiä. Sisällä on kivoja pikkulokeroita lasten tavaroille. 

En ole mikään suuri sisustustarrojen fani, mutta näistä porrastarroista tykkään.

Ihana pikkujakkara oli tuliainen viikonloppuvierailta. Sai muovikorokkeet häipyä tämän ihanuuden alta. 

GreenGaten päiväpeitettä harkitsin tosi pitkään ja kuosikin ehti välissä muuttua, mutta nyt tämä ihanuus on meidän makkarissa. Seuraava projekti olisi vihdoin hankkia vanha ovi sängynpäädyksi.